Predstavljanje LAG-a na 17. Osječkom jesenskom sajmu

LAG Vuka – Dunav sudjelovao je na 17. Osječkom jesenskom sajmu, koji je održan na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku, od 03. do 05. listopada 2014. godine. LAG je predstavljao IPARD Program i osam izlagača sa svojega područja, među kojima su: Boje Snova d.o.o., Domaća Radinost Davor Hržica, OŠ „Ernestinovo“, OPG Dubravka Gici, OPG Loboda Mačaš, OPG Vujica Jelena, BZ Aljmaš Fructus te Maša j.d.o.o.

Boje snova d.o.o. iz Antunovca bavi se izradom i prodajom suvenira, te održavanjem tečajeva na kojima svoje polaznike/ice upoznaju s brojnim tehnikama oslikavanja različitih predmeta i načinima izrade suvenira. Poslovni prostor nalazi se u Osijeku na adresi Ulica P. Pejačevića 10, a sve informacije i obavijesti o aktivnostima dostupne su na njihovoj facebook stranici.

Domaća radinost Davor Hržica iz Antunovca proizvodi raznovrsne preparate i suvenire od lavande iz vlastitog uzgoja, te tuljake za higijenu ušnih kanala. Proizvode domaće radinosti moguće je naručiti putem web stranice www.suvenirni.ca ili na www.facebook.com/suvenirni.ca.

OŠ „Ernestinovo“ predstavljala je učeničku Eko zadrugu „Ernest“, čiji su proizvodi privukli pažnju mnogih posjetitelja. U ponudi su se mogle pronaći sviječe od pčelinjeg voska, čips od jabuke, med, paprenjaci, medenjaci, kreme od nevena i cvijetni prah.

OPG Loboda Maćaš i BZ Aljmaš Fructus iz Dalja, posjetiteljima sajma ponudili su velik izbor svježeg, domaćeg voća i povrća te ujedno različite prerađevine istih. Bogatu ponudu cvijeća, kao i nekoliko prethodnih godina i na ovome je sajmu ponudio OPG Vujica Jelena iz Antunovac.

OPG Dubravka Gici, iz Antunovca te Maša j.d.o.o. iz Dalja jedni su od najnovijih članova LAG-a Vuka – Dunav, kojima je ovo ujedno bilo prvo izlaganje u organizaciji LAG-a Vuka – Dunav.

OPG Dubravka Gici bavi se proizvodnjom meda i proizvoda od meda, a Maša j.d.o.o. proizvodnjom i prodajom domaće, raznovrsne tjestenine, karakterističnog okusa i izgleda.


 

10.10.2014 LAG