Prijave za ostvarivanje prava na potporu iz Programa potpore za izostanak prihoda od svinjogojske proizvodnje zbog mjera suzbijanja afričke svinjske kuge za razdoblje od 1. veljače 2024. godine do 30. travnja 2024. godine

Obavještavamo zainteresirane podnositelje da je sukladno Pravilniku o provedbi Programa potpore za izostanak prihoda od svinjogojske proizvodnje zbog mjera suzbijanja afričke svinjske kuge (NN 25/2024) Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na svojim stranicama objavila Popis prihvatljivih korisnika za razdoblje nemogućnosti držanja svinja od 1. veljače 2024. godine do 30. travnja 2024. godine.

U roku od 15 dana od objave Popisa prihvatljivih korisnika odnosno do 30. svibnja 2024. godine, korisnici s Popisa zainteresirani za isplatu potpore, dužni su dostaviti „Izjavu o prihvaćanju prava i obveza“ ovjerenu potpisom (i pečatom za pravne osobe) na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: »Program potpore za izostanak prihoda od svinjogojske proizvodnje zbog mjera suzbijanja afričke svinjske kuge«.

Obrazac Izjave o prihvaćanju prava i obveza, Popis prihvatljivih korisnika, uvjete prihvatljivosti, prava i obaveze korisnika te iznose potpore i ostale detalje o potpori možete pronaći OVDJE.

16.05.2024 LAG