Dodjela godišnje Nagrade Johann Kohlhoffer

Zaklada za razvoj lokalne zajednice Slagalica objavila je po šesti put natječaj za dodjelu godišnje Nagrade Johann Kohlhoffer za filanotropa godine Slavonije i Baranje za poslovne subjekte koji su tijekom 2017. godine na najdjelotvorniji način podupirali neprofitne akcije ili organizacije ili organizacije od općeg dobra i interesa. Ovaj projekt od početka ima podršku Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske obrtničke komore, a dosad je dodijeljeno ukupno sedam nagrada tvrtkama i obrtima s područjima Slavonije i Baranje.

Svrha je ove nagrade prepoznati i javno istaknuti tvrtke i obrtnike koji svojom materijalnom i financijskom potporom daju najbolji primjer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svijetu odgovornog poslovanja.

Za nagradu se mogu nominirati:

  • Domaće male i srednje tvrtke

  • Ogranci stranih tvrtki koje posluju na području Republike Hrvatske

  • Javna i državna trgovačka društva

  • Obrtnici te

  • Korporativni fondovi i zaklade,

koji su tijekom 2017. godine poduprli neku državnu ili neprofitnu akciju ili organizaciju na području Brodsko-posavske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Vukovarsko-srijemske županije.

Svoje kandidate za nagrade mogu nominirati neprofitne organizacije i ustanove, medini, PR i marketinške agencije, obrti i trgovačka društva registrirana u Hrvatskoj te same tvrtke i obrtnici.

Nagrada se dodjeljuje u dvjema kategorijama:

  • Tvrtke

  • Obrti

Tvrtka ili obrt mogu biti nominirani za aktivnosti provedene od 1. siječnja do 31. prosinca 2017. godine.

Rok za dostavu prijavnica je 28. veljače.

 

Više o nagradi za filanotropa godine Slavonije i Baranje i natječajna dokumentacija na:

https://www.zaklada-slagalica.hr/hr/filantropija/nagrada-filantropija/nagrada-johann-kohlhoffer-otvoren-natjecaj-za-filantropa-2017-godine-za-slavoniju-i-baranju-595/

02.02.2018 LAG