"Edukacija-ključ uspjeha u turizmu"

Pučko otvoreno učilište Andragog provodi osposobljavanje za poslove u turizmu u sklopu projekta „Edukacija-ključ uspjeha u turizmu“ . Ovaj program besplatan je za osobe koje su mlađe od 25 godina te osobe koje su nezaposlene.

O kojim se edukacijama radi?

Osposobljavanja za zanimanja:

Kuhar/ica - specijalist/ica zdrave prehrane

Barmen/ica

Konobar/ica

Specijalist/ica za socijalni turizam

Djelatnik/ica domaćinstva 

Informacije o provedbi obrazovanja:

 • teorijska nastava započet će s provedbom tijekom travnja 2019. godine, a provodit će se on-line tj. sudionici mogu sudjelovati u teorijskoj nastavi u svom domu.

 • obzirom da se teorijski dio nastave provodi on-line potrebno je imati računalo i internetsku vezu.

 • praktična nastava počet će s provedbom u travnju/svibnju i provoditi će se do lipnja 2019. godine u objektima Jadranka hoteli d.o.o. u Malom Lošinju uz osiguranu radnu odjeću i obuću, organizirani prijevoz do Lošinja, smještaj te obroke tijekom provedbe praktične nastave.  Praktična se nastava odvija na Lošinju u vrhunskim hotelima! Hotele možete pogledati na linku: Jadranka hoteli d.o.o. 

 • Postoji mogućnost zaposlenja u Jadranka hoteli d.o.o. u Malom Lošinju odmah po završetku prakse.

 Dokumentacija koju je potrebno dostaviti u učilište (osobno ili skenirano mailom) za upis u programe obrazovanja/osposobljavanja je sljedeća:

 • Kopija/sken osobne iskaznice

 • Kopija/sken domovnice

 • Kopija/sken rodnog lista

 • Kopija/sken svjedodžbe završenog osmog razreda osnovne škole ili svjedodžba završenih razreda srednje škole (ovisno o programu za koji se prijavljujete); napominjemo da će prvom prilikom biti potrebno dati originale na uvid

 • ispunjeni i potpisani obrazac Obrazac 1 (nalazi se u privitku maila)

 • ispunjenu i potpisanu Izjavu o nezaposlenosti (nalazi se u privitku maila) ili Potvrdu o nezaposlenosti koju možete dobiti u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje samo u slučaju da ste registrirani u njihovoj evidenciji

 • ispunjenu i potpisanu GDPR izjava (nalazi se u privitku maila)

 

Napominjemo da će biti potrebno obaviti i liječnički pregled za upis u program. Liječnički pregled bit će plaćen od strane Učilišta a termin i liječnika kod kojega se može obaviti dogovorit ćemo nakon što pošaljete potrebnu dokumentaciju za upis.

Svu navedenu dokumentaciju (uključujući i liječničku potvrdu) trebate dostaviti osobno na adresu:

ZAGREB - Trg Petra Svačića 6, 10000 Zagreb (4. kat) Pučko otvoreno učilište Andragog, radnim danom od 8 do 20 sati

Osim u Zagrebu, upisi se održavaju i u OSIJEKU VINKOVCIMA u terminu prema dogovoru.

 Ukoliko ne živite u navedenim gradovima skeniranu (ili mobitelom uslikanu) dokumentaciju možete poslati na mail: projekti.andragog@gmail.com a originale Izjave o nezaposlenostiObrazac 1 i GDPR Izjava poslati preporučeno na adresu POU Andragog,  Trg Petra Svačića 6, 10000 Zagreb.

 Ukoliko imate pitanja molimo Vas kontaktirajte projektnu menadžericu Ivu Bonetana na tel: 01 6065 258 ili mob: 095 3732250. 

11.04.2019 LAG