LADDER dodjele potpora trećim osobama - Poziv na podnošenje projektnih prijedloga

U okviru projekta LADDER (www.ladder-project.eu), članovi konzorcija razvijaju i podržavaju aktivnosti u području edukacije za razvoj i podizanje svijesti.

Ovaj poziv na podnošenje projektnih prijedloga raspisan je s namjerom osiguravanja podrške projektima koji uključuju sve segmente društva u području edukacije za razvoj i podizanje svijesti. Bespovratna sredstva namijenjena su prije svega mikroprojektima koji imaju izgleda da poluče rezultate i posluže kao primjer i nadahnuće građanima, nevladinim organizacijama i jedinicama lokalne samouprave, dokazujući kako je moguće osmisliti i realizirati konstruktivne aktivnosti usmjerene na postizanje rezultata.

Cilj tih mikroprojekata trebao bi biti osvještavanje javnosti o globalnim razvojnim temama i promicanje edukacija za razvoj (koja uključuje podizanje svijesti i informiranje građana, promicanje uključivanja u djelovanje na lokalnoj razini te, na posljetku, promjene stavova vezane uz globalne izazove i pitanja razvoja) u svim segmentima društva u EU-u.

Više o uvjetima natječaja, prijaviteljima i aktivnostima  možete naći u dokumentima:

Poziv za dostavu projektnih prijedloga.doc

Obrazac za prijavu projektnih prijedloga.doc

15.06.2016 LAG