OD POLJA DO STOLA – KAKO OJAČATI PREHRAMBENI SUSTAV I UČINITI GA OTPORNIM NA IZAZOVE DANAŠNJICE

            Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede RH i Hrvatske gospodarske komore organizira Okrugli stol povodom Svjetskog dana hrane 2020. „OD POLJA DO STOLA – Kako ojačati prehrambeni sustav i učiniti ga otpornim na izazove današnjice“, koji će se održati 15. listopada 2020.g. u 11 sati na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, V. Preloga 1.

            Okrugli stol je zamišljen kao interaktivna rasprava visokih predstavnika javnog i privatnog sektora, a pozvani panelisti dolaze iz Ministarstva poljoprivrede, Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske poljoprivredne komore, Osječko-baranjske županije a pridružit će im se i visoki predstavnici gospodarskog sektora.

            Moderator Okruglog stola bit će poznati hrvatski novinar i urednik Mislav Togonal, a predviđeno trajanje je dva sata. Sudjelovanje  je besplatno, ali je prijava obavezna, a broj sudionika, zbog strogog pridržavanja epidemioloških mjera, znatno ograničen.

Stoga, ukoliko želite sudjelovati, prijavite se čim prije na na e-mail: promocija@hapih.hr

IZVOR: https://poljoprivreda.gov.hr/vijesti/od-polja-do-stola-kako-ojacati-prehrambeni-sustav-i-uciniti-ga-otpornim-na-izazove-danasnjice/4194

12.10.2020 LAG