Održan LAG Vašar u sklopu Proljetnog festivala u Čepinu

U sklopu 2. Proljetnog festivala u Čepinu održan je i LAG Vašar. Festival  je privukao mnogobrojne posjetitelje, te je nekoliko tisuća ljudi imalo priliku  uživati u raznolikom programu i sadržaju festivala.

Na festivalu je sudjelovalo pedesetak izlagača te je ponuda  bila bogata i raznolika. Izlagači u sklopu LAG vašara ponudili su kvalitetne proizvode sa svojih poljoprivrednih gospodarstava i udruga.

LAG Vašari održavaju se kao aktivnost unutar projekta suradnje „Naše domaće“ iz tipa operacije 19.3.2. Provedba aktivnosti projekta suradnje“, u kojemu sudjeluju 4 LAG-a sa područja Osječko-baranjske županije: LAG Karašica, LAG BARANJA, LAG Strossmayer i LAG Vuka-Dunav, te Osječko -baranjska županija kao potporna institucija.

Izlagači na LAG Vašarima su proizvođači koji su potencijalni prijavitelji vlastitih proizvoda na Javni poziv za dodjelu markice/jamstvenog žiga „Golden Panonian Quality“ ili im je ista već dodijeljena na prošloj sjednici Povjerenstva za dodjelu markica/jamstvenog žiga.

Više informacija i fotografija na:

https://cepinonline.com/foto-proljetni-festival-u-cepinu-velika-ponuda-cvijeca-vrtlarica-i-spicek-odusevili-brojne-posjetitelje/?fbclid=IwAR12k1_AC_KwOBrRn0bCVyumbiWtPM_Fji5ByDEAcNSLjvecPzOmhkPsOdM

03.05.2022 LAG